Ce se mai aude

Un copil omorat de niste caini nebuni in Bucuresti

admin / September 8, 2013

Cum poti sa spui asa ceva ? Un copil omorat de niste caini nebuni in Bucuresti ? , haideti oameni buni, Bucuresti-ul este chiar de cacao, si la sosea si conditii si absolut orice fel de chestie. Eu sunt din Buzau, si la mine cred ca odata la 2 ani se bag bani in autostrazi, chiar si multe chestii, si pot spune ca in Judetul Buzau, sunt conditii foarte bune, in comparatie cu alte zone, insa eu nu accept din moment ce nu s-a intamplat la mine in Buzau, sau in alt judet, sa se intampla asta taman in capitala Romaniei.
Ce se intampla daca un copil de-al primarului patea asta, un nepot, cineva din guvern ? atunci domnii din Guvern, imediat ar fi rezolvat problema, si nu ar mai fi comentat nimeni. Totusi Ionut nu poate fi adus inapoi, si chiar ma uitam ieri la Emisiunea lui Maruta, si am ramas impresionat de atitudinea lui Maruta, ca a inceput sa planga, si chiar il inteleg, pentru ca atunci cand am auzit-o si eu pe bunica lui am inceput sa plang si eu.
Pare putin iesit din comun, insa eu sunt de parere ca bunica poarta cea mai mare vina, si daca va intrebati de ce, ar fi cazul sa va uitati si voi la filmarea cu maruta, din timpul emisiunii lui de acum cateva zile.

Leave a Reply