Din viata

Top 5 marturii pentru nunta

admin / October 18, 2019

Daca ar fi sa alcatuim un top al decoratiunilor fara de care aproape ca nu poti organiza o nunta in ziua de astazi, cu siguranta ca din acesta nu ar putea lipsi marturiile pentru nunta.

Alaturi de lumanari, de aranjamentele florale si de husele pentru scaune, marturiile au devenit acel al decoratiunilor must have, care nu ar trebui sa lipseasca de la evenimente precum nunta sau botezul.

Aparent mici, fara valoare financiara mare, marturiile sunt acele mici suveniruri pe care tinerii casatoriti le ofera gazdelor, ca un semn de multumire pentru prezenta la eveniment. De multe ori insa, marturiile pot lua forma unor bijuterii sau accesorii destul de scumpe, pentru care efortul financiar este destul de consistent.

Desigur, toate acestea, ca de altfel orice tip de decoratiuni pentru nunta, depind in principal de bugetul alocat pentru acest eveniment. Altminteri, ne vom intinde atat cat ne este plapuma, cum se spune, cautand variantele cele mai adecvate stilului si bugetului nostru.

Dar sa vedem totusi care ar fi cele mai cautate marturii pentru nunta pe care sa le folosesti cu succes, indiferent de trenduri.

Cutii pentru cadouri

Cu siguranta ca unele dintre cele mai intalnite tipuri de marturii pentru nunta sunt cutiutele pentru cadouri. Confectionate de obicei din carton, acestea pot avea aspecte usor vintage, cu marginile arse ori dantelate, astfel sa aiba un aer uzat, chiar daca ele sunt, teoretic de unica folosinta.

Aceste mici cutiute pot lua forma unei casute – dupa urarea de casa noua facuta tinerilor casatoriti, dar si a unei colivii de porumbei sau a unui tort de mireasa. De asemenea, foarte intalnite sunt cutiutele de genul celor in care se ofera inelul de logodna.

Aceste cutii pot fi cartonate, simple sau din material plusat, semanand foarte mult cu cele autentice pentru bijuterii. Iar pentru ca aceste cutii sa nu fie goale, in interior se pot pune bomboane sau diverse mesaje, sub forma unor ravase hazlii.

Dopuri pentru sticle de vin sau sampanie

Multe dintre marturiile pentru nunta incearca sa imbine utilul cu placutul. Astfel, de la simplu suvenir acordat invitatilor, marturiile pentru nunta pot capata si aspect utilitar, in care acestea sunt livrate astazi sub forma de dopuri pentru sticle de vin sau sampanie.

Iar acestea, intre noi fie vorba, sunt niste cadouri simbolice, pe care si le-ar dori oricine. De asemenea, marturiile pot lua forma unui desfacator de bere.

Indiferent ca vorbim despre modelele clasice, de genul celor pe care le gasim in statiunile turistice, spre exemplu, marturiile pot fi confectionate si din materiale ceva mai scumpe, precum fierul forjat, atent prelucrat. Bineinteles, la niste preturi pe masura.

Pe scurt, marturiile pot fi gasite in variante scumpe sau ieftine si sunt accesorii de nelipsit la masa unui eveniment important.

Leave a Reply