Diverse

Primul blog pe site-ul nicuilie.info

admin / February 10, 2013

Dupa cum se pare am avut de curand un google update pagerank care pentru mine si multi webmasters nu a fost ceva de care sa ne bucuram, bineinteles cunosc persoane care au reusit sa ridice blog-uri de la pr 0 la pr 3. Nu stiu ce sa mai cred despre google pentru ca am incercat tot felul de metode de promovare, si spre surprinderea mea nici una nu a dat roade, probabil si din cauza ca nu am avut timpul de care aveam nevoie.
google-updatePromovarea intr-adevar am reusit sa o fac, articolele se indexeaza mult mai rapid, insa pagerank-ul este neschimbat. Cunosc multi amici care imi spuneau sa imi promovez site-urile prin cat mai mult continut unic, insa acest lucru nu a dat deloc rezultate, iar in articolul de astazi voi scrie intamplarile si incercarile mele de a promova un site.
In primul rand am incercat prin metoda de continut unic, cu minim de 500 de cuvinte pentru fiecare articol, poate chiar si 1000 de cuvinte ; ce este drept articolul se indexa super rapid, si era in fata multor site-uri., insa ca si pagerank nu m-a ajutat deloc. In comparatie cu un site de filme online, care are pr 3 , continut majoritatea copy -paste cam 70% ) , si un link porno, acesta si-a mentinut pagerank-ul spre surprinderea mea. Sunt surprins si de faptul ca are pagerank 3 cu toate ca nu are foarte mult continut unic. Cand urc un film cu o descrierea unica 100% filmul este indexat automat pe prima pagina in top 5 pozitii, lucru care pentru un site de filme online ajuta foarte mult.
Deci din start continutul unic nu ajuta site-ul decat pentru promovarea in google, a pozitiei, nici decum al pagerank-ului.
Ca sa cresteti in pagerank trebuie sa aveti multe link-uri. Google s-a intors la vechea lui metoda de promovare, a link-urilor, care se pare ca functiona acum 5 ani si au luat-o din nou. Cu cat ai mai multe backlink-uri puternice catre site-ul tau cu atat vei obtine un pagerank puternice. Nu este nevoie foarte mare de continut unic, doar in cazul in care doriti sa promovati si articolele, nu doar sa urcati in pagerank.
Cum ziceam ca sa obtineti un pagerank puternic aveti nevoie de multe link-uri, link-uri care le puteti obtine din inscriere in directoare, directoare de articole, comentarii dofollow pe site-uri puternice, forumuri si multe altele.
ATENTIE : Nu trebuie sa abuzati de acest lucru, totul trebuie facut cu cap si de-a lungul timpului, nu va treziti peste noapte cu 10000 de link-uri pentru ca acel site va fi suspendat automat. Totul trebuie facut manual in timp, eu va recomand sa va inscrieti site-ul in directoare cam 5-10 pe zi, 5 comentarii dofollow, 2-3 postari pe forumuri, 1-2 comentarii pe link-uri edu pe saptamana, 1-2 articole cumparate pe site-uri puternice.
Cand spun site-uri puternice ma refer la un numar mare de backlink-uri de link-uri, vechimea, autoritatea site-ului si link-uri ( un link pe un singur site.
Cam atat in acest articol, va multumesc pentru atentie si va invit in continuare sa vizitati blog-ul.

Leave a Reply