Telefoane

Pentru detinatorii de S9+ recomandari de huse necesare pentru protectia smartphone-ului

admin / May 18, 2018

Ca orice telefon, si Samsung S9 Plus are cateva aspecte ce il dezavantajeaza. Odata  cu identificarea acestora intervine si  o constientizare a nevoii de a  proteja smartphone-ul din dotare. Desigur, raman valabile aspectele clasice, legate de protectia display-ului, cel care adesea sufera la accidente sau marginile de telefon.

Daca esti in cautare de o husa pentru S9+ iti recomandam magazinul online stifler.ro. Aici vei gasi numeroase modele, precum si alte accesorii utile pe care sa ti le insusesti si sa te bucuri de ele. Ai de unde alege ceva pe gustul tau. In mare parte sunt optiuni de tip design minimalist, deci daca nu esti genul caruia sa ii placa culorile tari si husele robuste vei fi total multumit. In orice caz, poti alege chiar o varianta de husa slim, una transparenta sau Air, cu perforatii.

Iata si de ce ar trebui sa tii cont de o husa pentru acest smartphone:

  • Tine cont de aliajul metalic ce este ceva mai slab fata de ceea ce se asteptau multi. Imbinarea intre sticla, cadru metalic si display curbat este iarasi un minus, criticii spun ca aici se pierde practic din rezistenta in caz de contact cu apa si praf.
  • Margini proeminente. Probabil producatorul s-a gandit ca este cazul sa isi ia masuri de precautie. Cele mai comune accidente ale telefoanelor se refera la cazaturi ce sparg display-ul sau afecteaza colturile. Dar pentru o senzatie mai placuta, pentru a nu resimti acest stil robust sa spunem, o husa va fi mai prietenoasa.
  • Samsung S9 Plus filmează la 2160p cu 60 fps și la 1080p cu 240 fps. Are o camera laudabila, deci ar fi totusi important sa tii cont si de o husa special conceputa pentru modelul de telefon, care sa te ajute sa mentii camera protejata. Spre exemplu ai un model regasit la stifler.ro al unei huse slim, ce dispune de un contur special facut la nivelul camerei, acopera si butoanele laterale, deci iata alte motive de satisfactie stiind ca alegi un produs ce protejeaza complex.
  • Daca ne referim la stilul acela de amoprenta ramasa pe telefon este chiar iritant sa observi cum abia il atingi si iti raman urmele de degete. Este la fel de important sa il mentii curat astfel ca din nou o husa va fi mai utila. Extra sfat: gasesti si variante antiamprenta.
  • Unii spun ca are si carcasa din sticla destul de fragila, asa ca ar fi bine sa te inarmezi cu o folie de protectie.

Desigur ca am putea trece ca inconvenient si pretul ceva mai piperat. Acum daca ne gandim ca un smartphone ce costa in jur de 4000 de lei este atat de intens folosit, clar rezulta ca ai nevoie si de protecte la el. E ca si cand un astfel de detaliu  nu il treci cu vederea si oricat ar costa merita. Pentru a fi sigur ca alegi si ceva din trend sa spunem, huse calitative, stifler.ro ramane o recomandare.

Leave a Reply