Frumusete

Parfum De Barbat Antonio Banderas Diavolo Eau De Toilette 100ml

admin / March 11, 2019

Parfumul Diavolo de Antonio Banderas reprezinta un parfum oriental condimentat pentru barbati. Acesta a aparut in anul 1997 si a fost creat de Rosendo Mateu si de Alain Muraour.

Parfum De Barbat Antonio Banderas Diavolo Eau De Toilette 100ml se caracterizeaza prin note de varf de mandarine, bergamot si frunze verzi. Notele de mijloc sunt reprezentate de paciuli, muscata si piper in timp ce notele de baza sunt cele care tin de pielarie, lemn de santal sau mosc.

Parfumurile se clasifica in familii olfactive in functie de notele sau acordurile care le compun. Acest parfum poate fi incadrat cu succes in categoria cu arome de piele.

Combinatia de piele si elemente florale este lineara si deloc agresiva insotita de note florale si de elemente aromate cum sunt moscul si santalul. Usor usor acest parfum bate si catre tabac desi nu contine aceasta aroma deloc. Acordurile lemnoase de mosc si de lemn sunt caracteristice notei de tutun galben, desi asa cum am mai spus, acest parfum nu contine deloc tutun.

Parfumurile cu miros de piele sunt indeosebi masculine iar cel de la Antonio Banderas nu se dezminte. Aldehidele sunt elemente sintetice insa se gasesc natural si in sucul citricelor pe care acest parfum le contine din plin. Ele difera din punct de vedere olfactiv iar in acest parfum aduc o tenta metalica si dau putere elementelor lemnoase.

Avand in vedere toate aceste aspecte poti ajunge cu incredere la concluzia ca vorbim despre un parfum senzual masculin care va intoarce priviri admirative ale doamnelor din jur. Nici nu putea fi altfel avand in vedere legenda creata in jurul lui Antonio Banderas care face referire la masculinitate, frumusete si seductie.

Poti folosi acest parfum oriunde pentru ca nu va deveni niciodata deranjant sau exagerat insa sunt anumite situatii in care cu siguranta va avea un efect dorit si te va ajuta sa canalizezi actiunea pe directia dorita.

Dupa ce cumperi si incepi sa folosesti acest parfum vei descoperi ca esti indragostit iremediabil de el. In plus, daca pentru tine parfumul este un element caruia ii devii loial si este lucrul care te defineste mai obtii un avantaj important.

Acest parfum nu trebuie sa fie inlocuit in anumite perioade din an pentru ca se potriveste tuturor sezoanelor si tuturor varstelor. Niciodata nu vei parea ciudat sau excentric utilizand acest parfum pentru ca el devine una cu tine inca din momentul in care l-ai pulverizat.

De asemenea te vei indragosti iremediabil de dara de miros ce ramane in urma ta dupa ce iesi din incapere iar partenera ta va fi foarte incantata sa te simta venind acasa. Cum am mai spus, acest parfum este senzual, masculin si poate functiona pe pielea ta ca niste feromoni gata sa atraga intotdeauna atentia din partea sexului opus.

Utilizeaza acest parfum la intalnirile romantice si vei ramane surprins de modul in care lucrurile vor decurge de la sine. Incearca acest parfum subtil si interesant si lasa-te purtat de val alaturi de persoanele cu care te simti bine.

Leave a Reply