Din viata

Nevoia de a sti sa dansezi oriunde

admin / April 17, 2014

curs-dansIn timp ce lucram pe la site-uri, imi aduceam aminte de prima mea excursie cu doamna invatatoare, la Oglinzi. Si acum imi amintesc de drumul cu autocarul, momentul in care am scos snitelul cu rosii si cu branza din ghiozdan si am inceput sa mananc cu o pofta extraordinara. Mi se face gura apa cand imi aduc aminte, nu va suparati ca va zic dar dupa asta o sa ma duc sa savurez niste snitele de pui cu rosii si cu branza, pentru a savura momentele chiar asa cum trebuie.

Ajunsi acolo, ne-am cazat care mai de care cum a apucat. Si acum imi amintesc cat de frig era, nu aveau caldura si nici acum nu cred ca au. Totusi noi reuseam sa ne incalzim intre noi prin diferite metode, spuneam glume, mai veneau fetele pe la noi si le vedeam fara sutien pe ele, li se vedeau sfarcurile ne incalzeam de nu mai puteam, amintiri peste amintiri foarte frumoase. Inainte de culcare mancam acolo, erau niste mese care si acum parca le vad, dintr-un lemn foarte subtire dar rezistent. Mancarea era destul de ok, iar intr-o seara am facut cum spuneam atunci DISCOTECA.

Eram cel mai tare la dans atunci, toata lumea dansa cu mine, cand ceilalti baieti le era rusine, eu luam toate fetele la dans. Ce le mai puneam mana pe la spate, mama doamne toti baietii isi bagau mana in gat cand ma vedeau. Nu a durat decat vreo 2 zile, dupa care am venit acasa, dar ce vreau sa va spun ca imi facusem o gagica, cu care am fost cateva luni. Deci a fost ceva nemaipomenit din multe puncte de vedere.

7-sursa-k-dans.nl

Leave a Reply