Diverse

Mai putin de la luna pana la Black Friday 2014

admin / November 1, 2014

Black-Friday-2014

Bine v-am regasit dragi prieteni pe blog-ul meu nicuilie.info. Citeam pe internet pe diverse blog-uri stirea in exclusivitate ca in mai putin de o luna incepe Black Friday 2014. Ziua cand va fi aceasta vinere neagra este de 29 Noiembrie. Stiu ca pe stirile protv spunea la un moment dat ca nu se va mai desfasura aceasta promotie, pentru ca statul detine prea multe impozite si multe firme nu fac fata efectiv.
Anul trecut stiu ca mi-am cumparat o camera foto la un pret foarte bun de numai 250 de lei. Pretul initial era undeva la 500 de lei, asa ca am obtinut o reducere destul de buna. Imi place foarte mult aceasta zi in care este o reducere foarte mare, dar strategia asta de marketing dupa parerea mea este un lucru destul de iesit din comun. In momentul in care ajungi sa iti cumperi un telefon cu 300-400 de lei mai putin cred ca exista un mare avantaj si trebuie luat ca atare.
Cu toate ca nu ai nevoie de ceva, o sa iti cumperi mai mult ca sigur pentru a profita de situatie si pentru a iesi in fata cu ceva nou. Cand te intalnesti cu prietenul la o bere si el iti spune ca si-a cumparat ceva in aceasta vinere neagra si tu spui ca nu ti-ai luat nimic o sa pici putin cam nasol asa ca este bine sa iti cumperi ceva de acolo.
Pentru ca detin o firma vreau sa imi cumpar o imprimanta care detine si fax. Vreau asta pentru ca imi este de folos la firma si ma face sa am mai multe sansa in reusita decat in mod normal. Cand vorbim de fax vorbim despre o noua metoda prin care putem avea succes in mai multe situatii. Metoda prin care pot eu sa economisesc bani este acea metoda in a face rost de o imprimanta care detine si functia fax si care imi ofera posibilitatea de a economisii niste bani.
Consider ca este foarte important sa detin un fax, pentru ca astfel nevoia mea de a trimite o factura unei firme este mult mai buna si astfel am si o imagine mult mai buna in fata altor firme.
Va incurajez pe toti sa va achizitionati ceva de black friday asta numai in situatia in care aveti nevoie de asta. Atat pentru astazi va invit in continuare sa comentati pe aceasta tema. Va multumesc !

Leave a Reply