Diverse

Jocurile copiilor in ziua de astazi

admin / March 8, 2015

In ultima vreme am zis ca o sa scriu un articol pe tema asta si iata ca am si inceput, pentru ca am ramas putin uimit de atitudinea copiilor, in special cei mici, de pana in 10 ani. Nu mai exista jocurile alea care ma jucam eu, pur si simplu toti aleg sa se joace pe calculator, sunt tot felul de jocuri pentru fetite si baieti, si nu ii poti dezlipii din fata calculatorului.
250Ideea sta in felul urmator, mai exact parintii aleg sa faca asta si chiar ei ii invata pentru ca nu mai stau cu grija, nu mai stau pe langa ei, ii incuie acolo intr-o camera le da pe jocuri, le arata cum sa se joace si gata, totul s-a rezolvat, nu se gandeste nimeni ca poate acel copil deja nu mai este un copil adevarat, si devine o parte din jocurile virtuale, nu isi face prieteni si totul o sa fie exact cum nu-si doreste nimeni.
Odata ce tu iti lasi copilul sa se joace cu mai multi, sa comunice si sa isi consume energia automat el va avea un corp mult mai ok decat cel care sta toata ziua in casa. Ganditi-va la alta chestie, pentru ca observ mult asta. In restaurante de genul fast food-uri, MC, KFC, sau nu stiu ce nebunii destea, parintii prefera sa plateasca 10-15 lei, sa ii umfle de chimicale si gata totul s-a finalizat, nu mai trebuie sa se certe cu el sa manance ce are, si nu inteleg deloc atitudinea asta al parintilor.
In loc ca acesti copii sa stea si ei sa se joace, parintii ii rup din lumea reala, si ii baga in lumea virtuala, si sincer sa fiu nu inteleg de ce fac astea, pentru ca educatia nu va mai fi atat de buna si deaia apar si nebuniile in randul fetelor, pentru ca multi dintre ei mai intra si in filme pentru adulti si de aici este o mare problema.

Leave a Reply