Exprimare libera

Domeniul constructiilor foarte accesat

admin / August 8, 2015

Domeniul constructiilor foarte accesat de foarte multa lume, pentru ca in acest moment, foarte multi oameni se intretin din munca in domeniul constructiilor. Problema cea mai des intalnita este ca majoritatea muncesc la negru, si ajung la batranete sa se intrebe de ce nu au pensie. Chiar discutam astazi la ora de ATP, despre acest lucru, si ne spunea ca cea mai mare frauda, este intalnita in randul constructiilor. Foarte multi prefera sa lucreze fara carte de munca, si sa castige ei mai multi bani. Nu ii inteleg deloc, de ce fac asta, si imi pun tot felul de intrebare, pentru ca mai bine iti ia acum 1-2 milioane pe luna, decat sa ajungi la batranete fara nici un pic de penis, sa fi pur si simplu fara putere, si sa nu ai nici pensie.
Cunosc multi amici de-ai mei care au reusit sa se angajeze in acest domeniu, atat in Romania, cat si in alte tari si sunt foarte multumiti de aceasta realizare, pentru ca au un salariu in Romania, de cel putin 1000 de lei, iar in afara de cel putin 1000 de euro. Diferenta este astronomica, poate chiar de 3000 de lei, daca stam si ne gandim asa.
Nu ii inteleg pe unii patroni, de ce apeleaza la metoda sa fara imprumuturi la banci, si sa isi cumpere utilaje de la inceput, pentru ca nu stiu despre ce e vorba, si daca o sa aiba succes. De cele mai multe ori am vazut ca majoritatea aleg sa isi faca casa, adica etajul din scandura, dar nu orice fel de scandura una chiar foarte bun. Navigand pe internet, si cautand pe google Scandura radauti , am dat de un site de unde pot achizitiona scandura, la un pret foarte avantajos. Sunt foarte multe persoane care se ocupa de acest lucru, insa nu au succes, si calitatea este foarte proasta, asa ca trebuie sa apelam la o firma de renume.

Leave a Reply