Online

Despre growth hacking si promovarea site-ului

admin / June 21, 2019

Growth hacking-ul este unul dintre procedeele de marketing tot mai cunoscute in ultimul, ce ofera un randament destul de bun in ceea ce priveste promovarea site-ului si cresterea afacerii. Acesta a castigat, de-a lungul timpului, increderea a tot mai multe persoane, posesoare de site-uri, indiferent de domeniul de activitate.

In plus, daca va doriti sa cresteti starea afacerii dumneavoastra, cu siguranta trebuie sa aflati mai multe detalii cu privire la aceasta metoda. Haideti sa vedem ce se ascunde in spatele denumirii de growth hacking.

Definirea obiectivelor si analiza afacerii

Desi termenul de „hacking” va face sa va ganditi la ceva rau, lucrurile nu sunt deloc asa. Metoda debuteaza cu stabilirea obiectivelor in ceea ce priveste business-ul pe care il detineti, iar mai apoi se vor implementa metodele de masurare.

Este foarte important ca, inainte de alcatuirea oricarui plan de marketing, sa analizati foarte bine starea in care se afla afacerea, astfel incat sa puteti observa care sunt punctele slabe si punctele tari.

Cu ajutorul analizei veti sti exact unde trebuie sa imbunatatiti situatiile, pentru ca planul de marketing sa fie cat mai eficient posibil. De asemenea, pentru a observa ce metode se potrivesc si ce nu, nu uitati sa aveti si cateva metode de masurare.

Testare permanenta

Ati stabilit obiectivele, stiti ce aveti de facut, metodele de masurare sunt acolo, acum, ce mai ramane? Sa le punem in practica. Testarea este unul dintre principiile pe care se bazeaza growth hacking-ul, deci, este esential sa testati cat mai mult metodele pe care le-ati stabilit pentru a observa care se potriveste cel mai bine.

De asemenea, in cazul in care obtineti rezultate medii, incercati sa analizati care sunt punctele care va trag in jos si nu va permit sa aveti rezultatele maxime.

Repetati, repetati, repetati 

Daca credeati ca growth hacking-ul este una dintre metodele pe care le aplicati doar pentru cateva luni, iar mai apoi totul merge struna, din pacate, va inselati. Procedeul este unul repetabil, deci, permanent va trebui sa urmati pasii de baza astfel incat sa observati care sunt metodele potrivite pentru afacerea dumneavoastra.

Dat fiind faptul ca planurile de marketing si tot procesul acesta de promovare este intr-o continua evolutie, este foarte important sa fiti mereu acolo, pentru a nu descreste. Veti vedea ca, o data cu trecerea timpului, vor aparea noi idei pentru o afacere de succes, de aceea, trebuie sa fiti mereu la curent cu acestea, analizand ceea ce se potriveste cu business-ul. 

In final, pentru ca acest domeniu are nevoie si de o mana de specialist, agentia de web design din Timisoara, Project Media, va ofera cele mai bune servicii de promovare, astfel incat sa atrageti cat mai multi clienti, intr-un timp redus.

Alaturi de echipa din Timisoara, veti stabili un plan de marketing, care sa se potriveasca cu afacerea dumneavoastra, pentru ca rezultatele sa fie maxime. Tot ce trebuie sa faceti este sa contactati echipa, iar acestia vor incerca sa va ajute in cea mai scurta perioada de timp.

 

 

Leave a Reply