Diverse

Cumpararea unei locuinte prin agenti

admin / August 5, 2015

Bine v-am regasit dragi prieteni la un nou articol pe site-ul nostru. Asteptand in autobuz statia pentru a cobora, o persoana era cam putin agitata si mi-a atras atentia imediat. La un moment dat, acesta scoate un telefon suna pe cineva, si poarta o discutie despre achizitionarea unei locuinte. Din cate am inteles eu tipul din telefon dorea o locuinta, locuinta gasita prin intermediul anunturilor online. Inca nu sunt pus bine la curent dar chiar agentii de vanzari locuinte sa posteze si sa promoveze chiar ei vanzarea locuintelor ? eu as crede la o chestie, si este o metoda foarte buna de promovare, adica numai stai tu sa postezi anunturi pe net si toate cele, pur si simplu te duci la un centru care se ocupa de asa ceva si pui casa la vanzare contra unui comision.
sfaturi-pentru-cumparatorii-de-locuinteAgentii de vanzari vor face tot posibilul pentru a va influenta sa achizitionati orice tip de casa, de locuinte pentru ca este interestul lui sa obtina acel comision, insa trebuie sa aveti mare grija si sa nu va pacaleasca nimeni atunci cand vine vorba despre achizitionarea unei astfel de locuinte, in care suma este destul de mare.
Trebuie sa fiti cu ochii in 4, sa fiti atenti la toate detaliile, sa va uitati daca acea locuinta este de viitor, nu ca masinile care sunt facut spre vanzare, mai precis vanzatorii o dau cu vopsea, cu chit si toate cele, pentru a parea ca este noua, cand ea este cu adevarat o masina prosta, care o sa va faca tot felul de probleme. Nu va lasati inselati de acestia si fiti atenti la toate detaliile.
Din cate am observat achizitionarea unui locuinte, vine si cu un garaj personalizat de multe ori. Am participat si eu odata la o asemenea vanzare si am vazut niste usi de garaj foarte frumoase, cu un model deosebit, creat special pentru acea familie.
Inca odata trebuie sa aveti grija, traim intr-o tara in care toata lumea incearca sa castige si vor face absolut orice pentru acest lucru.

Leave a Reply