Frumusete

Cum se obtine un machiaj “no make up”?

admin / June 14, 2019

Machiajul este deosebit de important in conditiile in care scopul sau este acela de a infrumuseta subtil fizionomia, de a ascunde imperfectiunile tenului si de a scoate in evidenta toate trasaturile frumoase ale chipului tau. Din acest motiv, in momentul in care iti doresti sa te machiezi pentru viata de zi cu zi, nu trebuie sa exagerezi cu utilizarae unei cantitati mari de produse.

Mai mult ca sigur odata cu trecerea timpului ai auzit expresia “no makeup makeup”, care face referire la un machiaj discret si care nu iese foarte mult in evidenta. Acesta este un machiaj care trebuie sa redea senzatia de un look natural.

Pentu a obtine acest machiaj nu ai nevoie de foarte multe produse, dar sunt necesare produse de machiaj Lioele in nuante de nude.

Primul produs pe care trebuie sa il utilizezi este un primer (baza de machiaj), care ajuta la o rezistenta mai indelungata a machiajului tau, insa acest produs este foarte util si datorita faptului protejeaza si impotriva agresiunilor mediului inconjurator.

Peste primer poti aplica un fond de ten care sa aiba nuanta cat mai apropiata de culoarea pielii tale, pentru a ascunde imperfectiunile si pentru a uniformiza tenul. Va fi nevoie sa folosesti o pensula speciala in acest sens sau un buretel. Pentru ca tenul tau sa nu luceasca, poti sa aplici o pudra usoara care si fixeaza fondul de ten.

Machiajul fetei va fi complet numai dupa ce vei reusi si sa iti conturezi usor liniile si trasaturile, asa ca in acest sens este necesar sa aplici un blush (fard de obraz).

Iti doresti un plus de stralucire a tenului in anumite situatii? Sau, iti doresti sa obtii un efect discret de bronz? Indiferent de ceea ce iti doresti, este foarte important sa stii sigur ce produs alegi pentru a nu incarca foarte mult tenul.

In cazul in care ai tenul gras, atunci cu siguranta trebuie sa iti aleg un blush pudra. In schimb, in conditiile in care ai tenul uscat, atunci trebuie neaparat sa alegi unul care are o textura cremoasa sau spuma.

Machiajul ochilor este la randul sau deosebit de important in conditiile in care acesta are capacitatea de a-ti oferi un plus de exprsivitate chiar si in conditiile in care este aplicat cat mai natural.

Sprancenele au rolul de a crea armonia perfecta a intregii fizionomii, iar aici este important de mentionat faptul ca pentru a obtine un look cat mai natural, nu trebuie ca sprancenele sa fie uniformizate in intregime, ci trebuie ca acestea sa fie uniformizate numai acolo unde nu iti cresc fire, pentru a umple golurilor.

Dupa aceea, mai trebuie doar sa aplici discret un eyeliner si mascara, iar privirea ta va fi intensa si cuceritoare. Nuanta pe care o alegi pentru a fi aplicata pe pleoape, este necesar sa fie aleasa tinand cont de culoarea ochilor tai si de articolele de vestimentatie pe care alegi sa le porti. In ceea ce priveste mascara, este de preferat sa fie aplicat doar un singur strat, pentru a evita incarcarii genelor.

Buzele sunt cele care au posibilitatea de a-i oferi intregului tau machiaj un strop de culoare, iar din acest motiv iti poti alege de la un luciu incolor, pana la diferite nuante mate de roz si maro. Este necesar ca in momentul in care cand realizezi machiajul buzelor, sa nu depasesti conturul acestora pentru ca in acest fel este redat un aspect foarte inestetic.

Leave a Reply