Telefoane

Cum iti portejezi husa de telefon

admin / December 16, 2017

Nu doar telefonul trebuie protejat ci si husa acestuia. Grija trebuie sa continue chiar si asupra obiectului care in mod normal ar trebui doar sa protejeze telefonul. Daca te gandesti ca iti vei cumpara o husa din categoria https://husecool.ro/samsung/samsung-galaxy-a5-2017/ pentru a scapa de stersul telefonului, ei bine gandirea ta este un pic exagerata si nepotrivita.

In cazul in care anticipezi ca vei renunta la curatarea obiectului, atunci da-mi voie sa-ti spun ca nu se va intampla acest lucru decat in momentul in care vei renunta definitiv la a mai folosi telefonul si-l vei vinde ori vei ramane fara el din diverse motive.

Husecool.ro prezinta o serie de huse care nu au nevoie de o ingrijire avansata insa cu toate acestea va trebui sa le mai cureti din cand in cand pentru ca praful se afla peste tot, chiar si acolo unde il stergi in fiecare zi.

Cele mai dificile huse de intretinut sunt cele albe, acesta este motivul pentru care cei mai multi tineri refuza sa foloseasca huse albe. De cele mai multe ori husele albe realizate dintr-un material de proasta calitate nu-si mai pastreaza aspectul si dupa un anumit timp devin galbene sau fade. Se intampla acest lucru datorita expunerii la soare, datorita trecerii timpului si datorita mizeriei acumulate de produs.

In timp ce cu prima problema poti sa lupti nelasandu-ti telefonul sa stea prea mult in soare, cu cea de-a doua nu prea ai cum sa te lupti, pentru ca trecerea timpului nu tine de niciun ceas uman ci doar de forta naturii si de cursul ciclic al fenomenelor redate naturii de creator, in cazul de fata de Dumnezeu.

Cu a treia cauza a motivului pentru care husa ta se ingalbeneste poti sa lupti si poti sa o faci intr-un mod cat mai activ. Sunt diverse substante chimice ce pot fi achizitionate pentru a intretine husa telefonului tau. Decapanti, sampoane sau substante degresoare. Pentru a nu ajunge aici si pentru a nu fi nevoie sa faci baie husei tale ca ulterior sa o pui la uscat va trebui sa folosesti adesea servetelul umed.

De fiecare data cand husa telefonului tau  se murdareste, utilizeaza un astfel de servetel pentru a inlatura mizeria existenta. In mod special trebuie sa acorzi atentie deosebita spatiilor mici si improprii care pot deveni cu greutate accesibile. In aces caz va trebui sa folosesti unelte ascutite pentru a scoate mizeria din respectivele amplasamente. Notez aici: scobitori, betigase de ureche sau de ce nu paie de grau.

Cei care se plang adesea de faptul ca husele li se murdaresc sunt persoanele care utilizeaza in mod excesiv internetul de pe telefon. Aceste persoane isi plaseaza adesea smartphone-ul pe diverse tejghele, in baruri, pe mesele diverselor terase, pe bancile din parc sau pe mesele de la terase s.a.m.d.

Care sunt totusi culorile care se murdaresc cel mai des?

Albul, rozul, galben, verde si albastru. Sunt cateva culori incadrate la aceasta categorie https://husecool.ro/samsung/samsung-galaxy-j5-2017/. A nu indrazni sa crezi ca restul culorilor nu se murdaresc ci acestea sunt nuantele care evidentiaza murdaria.

Leave a Reply