Online

Cum functioneaza Deep Crawl?

admin / February 13, 2019

Am cumparat Deep Crawl pentru ca am gasit softuri seo ieftine accesand acest link si mi-am facut abonament la intreg pachetul de utilitare SEO. Partea cea mai frumoasa este ca acum am acces la peste 80 astfel de tooluri pe care le pot folosi pentru campaniile mele. In continuare vom discuta mai multe despre Deep Crawl si despre motivul pentru care acest site este atat de important.

Procesul de accesare cu crawlere a site-ului in DeepCrawl incepe cu o instalare rapida in patru etape. In orice accesare cu crawlere puteti include pana la cinci surse, sitemap-uri, site-uri web, analize, backlink si liste de adrese URL. Ideea este sa usurati identificarea lacunelor din arhitectura site-ului dvs., cu anumite valori pe care nu le veti gasi in alte instrumente crawlere.

DeepCrawl este conceput pentru a oferi utilizatorilor o imagine de ansamblu asupra sanatatii tehnice a website-ului lor, cu date si informatii detaliate privind cresterea vizibilitatii SEO si transformarea traficului organic in venituri.

Cand va inscrieti pentru o incercare gratuita DeepCrawl, interfata va duce mai intai la tabloul de bord al proiectului. Pentru a configura proiectul PCMag Test, am introdus PCMag.com ca domeniu principal. Pasul doi este alegerea surselor de date pentru accesarea cu crawlere, care includ site-ul propriu-zis, fisierele de site-uri PCMag si analizele pe care le puteti accesa cu un cont Google Analytics activ.

De asemenea, puteti adauga anumiti parametri de backlink si adrese URL in cadrul domeniului (de exemplu, daca ati identificat paginile vizate intr-un instrument de cercetare a cuvintelor cheie) prin incarcarea fisierelor CSV cu backlink specifice sau cu liste de adrese URL.

Exista, de asemenea, o caseta pop-up in partea de jos a paginii pentru a viziona un tutorial video despre cum sa configurati proiectele DeepCrawl si sa accesati cu crawlere.

Pasul trei va permite sa configurati parametrii pentru accesarea cu crawlere. Am reusit sa schimb viteza de accesare cu crawlere de oriunde de la o adresa URL la 50 de adrese URL pe secunda. De acolo, am avut optiunea de a stabili cate “niveluri de accesare cu crawlere” ar fi trebuit sa treaca de la pagina de pornire PCMag si sa setati numarul maxim de adrese URL la care ar trebui sa se opreasca accesarea cu crawlere.

Procesul meu gratuit a fost pentru planul de pornire, astfel incat adresele mele URL au fost limitate la 100.000. Ultimul pas este sa stabiliti daca aceasta va fi o crawlare o singura data sau recurenta, care poate fi orara, zilnica, saptamanala, bi-saptamanala, lunara sau trimestriala, cu optiunea de a seta orele de inceput si de sfarsit pentru accesarea cu crawlere.

Aceasta este o caracteristica importanta pentru a stabili daca aveti nevoie de controale regulate ale site-urilor, dar aveti grija cu limitele adreselor URL in functie de planul pe care il alegeti.

Exista, de asemenea, setari mai avansate pentru restrictii mai profunde de accesare cu crawlere, adrese URL excluse, rescrierea adreselor URL si apeluri de apel API, insa un utilizator SEO non-tehnic nu va trebui neaparat sa intre in acestea. De acolo, am dat clic pe Start Crawl si am primit un e-mail cateva minute mai tarziu cand crawl-ul a fost terminat.

Leave a Reply