Casa si gradina

Ce solutie sa folosesti pentru gandacii din bucatarie

admin / July 15, 2019

Nimic nu este mai neplacut decat momentul in care descoperi faptul ca bucataria ti-a fost invadata de daunatori. Fiind un mediu in care pregatesti mancarea pentru intreaga familie, acesta ar trebui sa fie cat mai curat si cat mai igienic.

Prezenta daunatorilor poate compromite toate alimentele pastrate in bucatarie, daunatorii fiind capabili sa o contamineze astfel incat nu mai este recomandat consumul acestora, in caz contrar ar putea aparea afectiuni destul de grave.

Cei mai comuni daunatori care pot fi intalniti in bucatarie sunt gandacii. De asemenea, reprezinta si o categorie de daunatori foarte respingatoare dar si impotriva carora lupta se poate a dovedi foarte dificila.

Nu negam faptul ca exista multe metode de combatere a gandacilor de bucatarie. Din pacate insa putine dintre acestea au o eficienta care sa permita combaterea gandacilor intr-un timp relativ redus. Sunt insa si metode anti gandaci de bucatarie care aduc inca rezultate suficient de multumitoare pentru a le recomanda in acest articol.

Un foarte bun exemplu este reprezentat de acea solutie pentru gandaci de bucatarie Max Force IC disponibila in oferta Fara-Daunatori.ro. Practic, este una dintre putinele solutii disponibile momentan in comert care ofera rezultate incantatoare intr-o perioada scurta de timp.

Care sunt avantajele solutiei Max Force IC

Cu siguranta ai incercat multe solutii anti gandaci de bucatarie si este foarte probabil sa nu fi obtinut rezultatele dorite. Din fericire inca mai exista si solutii care au rezultate foarte bune. Iar Max Force IC Gel este una dintre ele.

De ce sa incerci si tu acest produs pentru a scapa de gandacii de bucatarie?

  • Poate fi aplicat oriunde, atat in locuinte cat si in mijloacele de transport in comun sau in structuri sanitare;
  • Este foarte usor de aplicat;
  • Combate mai multe specii de gandaci;
  • Efectele sunt pe termen lung;
  • Nu lasa pete;
  • Nu are un miros neplacut;
  • Nu produce iritatii;
  • Este un produs biodegradabil;
  • Combate rapid un numar mare de gandaci.

Exista deci o multime de motive pentru care ar trebui sa folosesti si tu Max Force IC Gel anti gandaci, dar este posibil sa ai semne de intrebare in legatura cu modul de aplicare a acestui produs. Ei bine, avem pentru tine si cateva recomandari care iti vor fi de ajutor.

Cum se aplica gelul Max Force IC

Modul de aplicare al gelului Max Force IC este, de asemenea, foarte simplu:

Bobitele de gel se aplica in zonele in care gandacii sunt prezenti, insistand in zonele in care populatia acestora este ridicata. Tevile de scurgere, sub dulapuri si electrocasnice dar si alte colturi intunecoase din bucatarie reprezinta locuri ideale pentru gandaci. Aici se aplica mai multe bobite de gel, iar odata consumate gandacii vor muri.

Eficienta este foarte ridicata deoarece gandacii obisnuiesc sa sa hraneasca cu excrementele gandacilor si chiar cu gandacii decedati. Astfel, efectul va fi unul in lant, un singur gram de MaxForce IC reusind sa ucida peste 200 de gandaci doar in 48 de ore. Intr-o saptamana, numarul gandaci ucisi poate fi de ordinul miilor.

Practic, eficienta acestei solutii anti-gandaci este foarte greu de negat. Din acest motiv recomandam tuturor persoanelor care au probleme cu gandacii de bucatarie sa incerce acest produs.

Leave a Reply