Din viata

Ce isi doresc fetele sa stie despre videochat?

admin / May 13, 2019

Foarte multe fete studiaza cu atentie anunturile privind locurile de munca disponibile in domeniul videochatului, iar foarte multe fete isi indreapta atentia spre Money-studio.ro este cel mai cunoscut studio videochat de lux din Bucuresti. Ei bine, multe dintre fetele care isi doresc o cariera de succes in aceasta industrie, isi doresc mai intai de toate sa afle cat mai multe informatii despre videochat.

Haideti asadar sa vedem in mare parte care sunt cele mai importante detalii pe care isi doresc sa le cunoasca fetele interesate sa aiba o cariea de succes in aceasta industrie.

Este legal videochatul?

Dat fiind faptul ca foarte multa lume confunda videochatul cu alte activitati rusinoase precum pornografia sau prostitutia, insa fetele care isi doresc un job in aceasta industrie nu au de ce sa isi faca griji. Videochat-ul este un job ca oricare altul, reglementat prin Legea 196/2003, modificata si completata prin legea 496/2004.

Trebuie sa ma dezbrac?

Cu siguranta fetele isi doresc daca trebuie sa se dezbrace in fata camerei web. Ei bine, exista posibilitatea ca modelele sa opteze pentru videochat non-adult, iar astfel nu vor fi nevoite sa se dezbrace in fata camerei web.

Este videochatul non-adult ideal pentru un model incepator?

Sectiunea de videochat non-adult reprezinta varianta de videochat care poate lansa un model videochat fara experienta spre versiunea de videochat adult odata cu trecerea timpului.

Profilul modelului videochat non adult este de exemplu profilul unei studente, de 22-25 ani, care are cunostinte avansate in limba engleza, care printre altele are abilitati conversationale deosebite, care are de-asemenea un aspect fizic placut, este o persoana mereu vesela si ingrijita.

Castigurile in sectiunea non-adult dupa cum probabil deja stie toata lumea, sunt mai mici decat salariile care se castiga in sectiunea adult, dar cu siguranta in nici un caz nu sunt neglijabile nici salariile din aceasta sectiune.

In ciuda faptului ca majoritatea modelelor prefera videochatul adult cat fiind faptul ca aici castigurile sunt mai mari, videochatul non-adult este la fel de cautat de catre fetele timide, insa locurile destul de limitate de obicei in aceasta sectiune.

Sectiunea non-adult poate fi considerata o scoala a videochatului, dat fiind faptul ca de regula aceasta sectiune este locul in care modelul invata regulile de baza ale acestui domeniu.

Ce este videochatul adult?

Sectiunea adult reprezinta o alta ramura a acestei industrii (la fel ca si videochatul non-adult), cu mentiunea insa ca videochatul adult atinge un nivel mai mare de nuditate si erotism in comparatie cu sectiunea de videochat non-adult, insa categoric nici un model nu va fi fortat sa faca lucruri pe care nu si le doreste.

Videochatul adult se bazeaza in principal pe imagine, pe senzualitate, pe feminitate si nu in ultimul rand, pe seriozitate. Abilitatile conversationale ale modelelor isi vor gasi un loc binemeritat in acest job. Conteaza foarte mult si imaginea modelelor, aspectul fizic, tinuta, machiajul, etc.

Seriozitatea, senzualitatea, abilitatile conversationale si lipsa inhibitiilor vor ajuta modelele de videochat sa castige foarte multi bani din aceasta industrie.

Cati bani se castiga din videochat?

Aceasta este probabil intrebarea pentru care se doreste cel mai des un raspuns. Cu siguranta un model videochat poate castiga de la cateva sute si pana la cateva mii de dolari in fiecare luna, in functie de cat de mult munceste.

Cu siguranta insa, pentru a avea parte de castiguri substantiale, important este ca modelele sa lucreze 8 ore pe zi, 5 zile pe saptamana, la fel ca persoanele care lucreaza in alte domenii de activitate.

De la ce varsta ma pot angaja?

Fetele care viseaza la o asemenea cariera trebuie sa stie ca este necesar sa aiba minim 18 ani impliniti. O varsta maxima nu exista pentru aceasta activitate, desi cele mai multe studiouri nu angajeaza femei cu varsta de peste 35 de ani de exemplu.

Exista insa si studiouri de videochat pentru care frumusetea modelelor, inteligenta si alte calitati ale acestora sunt mai importante decat varsta, si angajeaza aceste femei. In plus, exista si femei care la 35 de ani sunt mai frumoase si arata mai bine decat alte femei la 20 de ani.

In mare parte acestea sunt cele mai mari curiozitati pe care le au fetele in ceea ce priveste videochatul.

Leave a Reply