Diverse

Cateva cuvinte despre biserica si evolutia ei

admin / August 2, 2015

biserica ortodoxa

Vreau astazi sa va vorbesc in acest articol despre biserica si evolutia ei, care pe mine unul chiar m-a facut sa ma intreb Oare exista un Dumnezeu ? Sunt o persoana credincioasa, sa nu credeti ca sunt vreun pagan sau nu mai stiu ce, sunt botezat si ma duc la biserica, insa stau si ma gandesc de ce inainte se intamplau tot felul de chestii, cum ar fi sa fie omorati oamenii care nu credeau in Dumnezeu sau care spuneai ca ei sunt Dumnezeu, ca pamantul este rotund sau nu mai stiu ce alte treburi, si sa fie omorati DE BISERICA… Pentru mine lucrul asta este ceva care m-a face sa nu mai cred in Biserica, cred intr-o forta divina insa nu mai cred in biserica.

Ma tot uitam pe net si am dat de site-ul vesmintebisericesti.ro si am zis wow, nici nu aveam habar ca poti face afaceri cu lucruri destea, credeam si eu ca vin si ele doar de la mitropolie sau de la biserica, nicidecum ca ele s-ar vinde pur si simplu, pentru mine este inca un lucru care ma face sa nu mai am incredere in biserica. Sa nu mai zic de atatia preoti care violeaza femei, au masini luxoase, sau nu mai stiu ce afaceri fac cu oameni interlopi, si un exemplu vi-l pot da in legatura cu vinul contrafacut, care cica era din via bisericii, cand el de fapt era cumparat din nu stiu ce parte a Romaniei, lucru asta chiar nu il accept si oamenii astia chiar ar trebui sa arda rastingniti pe Cruce.

Oameni buni, daca noi avem un Dumnezeu, de ce sunt atatia oameni care pur si simplu isi bat joc de oameni, preoti violatori, preoti care isi bat joc de oameni si nu stiu cate treburi care pe mine unul ma lasa fara cuvinte. Cunosc persoane care se duc in seminar din simplu motiv ca este foarte banos. Pana si mie mama mi-a zis sa ma duc acolo, pentru ca tu ca preot castigi bani si daca moare un om si daca se naste. Uitati, ideea asta mi se pare chiar iesita din comun, si o batjocora la ideea bisericii. Pentru mine biserica nu mai exista, este ceva care m-a lasat fara cuvinte si in continuare preotii isi bat joc de asta.
Mai vezi si barbati in toata firea de la seminar, care se dau la curve si vorbesc cu dracu si toate vorbele alea urate… chiar m-a lasat fara nici un fel de cuvant. Ce sa mai crezi ? Oamenii astia te fac sa nu mai crezi in Dumnezeu, sa nu mai ai credinta. Cum poti tu sa aduci un astfel de om, care toata viata lui a fost un curvar si a baut pe ruptelea, sa vina in biserica sa iti slujeasca, sau sa vina la scoala si sa ii invete pe copii. Ce anume ? numai prostii….
Sunt de parere ca astfel de oameni nu ar avea ce cauta. Un preot trebuie sa fie un om cum trebuie, in care te poti baza pe el, si care poti sa ii ceri sfatul. Oameni destea care nu au nici o treaba, ci incep sa citeasca de acolo din biblie si din toate cartile de rugaciuni, doar ca sa se afle in treaba, nu au ce cauta…

Leave a Reply