Din viata

Casatoria de-a doua

admin / April 7, 2015

Nu conteaza cum, insa noul partener va fi diferit de partenerul tau anterior, ceea ce te poate face fericit, dar va aduce propria poveste, iar o mare parte din ea nu te implica. Unii terapeuti cu care am mai vorbit sugereaza chiar ca, inainte de a doua casatorie, fiecare sot sa scrie o istorie personala. Acest exercitiu ajuta la procesul de fond al casatoriei anterioare si ajuta la identificarea posibilelor piedici pentru unul nou.
miri_cununie-religioasaProcesarea durerii din relatia anterioara. Fiecare casatorie care ajunge la un capat aduce un sentiment de durere si pierdere. In cele mai multe cazuri, casatoria este dizolvata printr-un divort si exista regrete legate de lucruri pe care ai fi putut sa le fi facut mai bine. In cazul unui deces al sotului, acest sentiment de pierdere este permanent si aduce propriul set de probleme. Asigurati-va ca ati studiat profund experienta si ca ai reusit sa pui la pamant durerea si pierderea relatiei anterioare.
Imbunatateste-ti abilitatile de comunicare. Multe casatorii care se termina cu un divort au avut ca radacina probleme de comunicare. Venirea intr-o noua casatorie necesita un nou angajament pentru transparenta si abilitatile de comunicare personale puternice. Invata sa fii un ascultator activ si sa-ti impartasesti gandurile si sentimentele tale cu noul partener. I relatiile cu cei mici sunt, de asemenea, imbunatatite atunci cand ambii noi parteneri sunt buni comunicatori.

Leave a Reply