Fashion

Calitatea incaltamintei, un criteriu care ar trebui sa ramana actual

admin / January 11, 2018

Tot urmarind trendurile, dar si moda anilor trecuti, am observat niste fenomene destul de interesante. In primul rand, am putut vedea ca inainte de perioada anilor 80, nu exista termenul casual, cand venea vorba de imbracaminte sau incaltaminte.

Oamenii se imbracau elegant in aproape orice moment al zilei, indiferent de ocupatia avuta. Bunicii vostri cred ca sunt cel mai bun exemplu in acest caz. De multe ori am vazut batrani atat de sic imbracati, incat nu imi venea sa cred ochilor.

De asemenea, am remarcat si afinitatea crescuta pentru incaltaminte de calitate. Nu se punea pret pe cantitate, ci pe factorul legat de confort, precum si pe aspect. Pantofii, in cele mai multe dintre cazuri, erau creati numai din piele naturala. Chiar si daca existau numai doua sau trei perechi de pantofi in garderoba, erau suficiente, pentru ca aduceau un aport crescut de calitate, care nu avea cum sa fie inlocuit de alte zeci de perechi.

In prezent insa, mi se pare ca oamenii incep sa se orienteze catre ideea de mult, cat mai mult si uita tocmai ce e mai important, confortul si calitatea. Daca e sa vorbim de aspectul incaltamintei, situatia devine chiar mai trista. Un pantof de duzina, in numai cateva luni, oricat de bine ar arata la inceput, va capata un aspect groaznic, de evitat chiar.

Asa ca, stau sa ma intreb, cum de unele produse vintage arata bine chiar si dupa asa de mult timp? Eu una cred ca raspunsul e dat de calitatea materialelor prime folosite, dar si de seriozitatea firmei producatoare, precum si atentia sa asupra detaliilor.

In asa fel, am ajuns sa ma orientez dupa incaltaminte din piele, produsa chiar in Romania, cu foarte multa responsabilitate si respect pentru client. Pentru ca este sezonul rece, am optat pentru ghete barbati piele naturala sub marca ANNA CORI.

Cand vine vorba de acest brand, sunt 100% sigur ca imi indeplineste cu succes toate asteptarile, la un pret justificat. Nu ma dau in vant dupa chilipiruri, dar nici nu accept exagerarile, de aceea ANNA CORI mi-a atras atentia in prima faza, ca mai apoi sa ma cucereasca.

Cunoasteti senzatia oferita de niste ghete de calitate, din piele naturala? E absolut incredibila! Este oferita atat de multa libertate de miscare, iar senzatia de picioare obosite practic nici nu mai exista. In plus, pielea este un material atat de interesant, foarte dur, dar in acelasi timp maleabil. Se adapteaza atat de repede pe forma piciorului celui care il poarta, incat pare sa fie un al doilea set de piele.

Asa ca, eu ma gandesc serios sa adopt putin din conceptia vintage, din stilul de viata al acestora, dar si din felul in care privesc vestimentatia, care nu are nimic de a face cu moda, ci cu stilul. Pana la urma, acesta nu este dat de trenduri trecatoare, ci de calitatea pieselor purtate, versatilitatea lor si aspectul mentinut de-a lungul timpului.

Din acest punct de vedere, ma consider un om modern, dar care este ancorat undeva in trecutul de glorie al stilului personal. Iar in ce priveste ghetele sau pantofii eleganti pe care doresc sa ii port, ANNA CORI imi ofera tocmai ceea ce imi doresc, cu accentul care cade pe diversitate.

Leave a Reply