Online

Blogurile SEO si optimizarea articolelor

admin / May 30, 2017

Optimizarea articolelor pentru motoarele de cautare, este foarte importanta. Cauti un ghid optimizare seo? Acceseaza DanBradu.com! Iata cateva sfaturi:

1. Utilizati titlurile.

Antetele structureaza intreaga pagina, deci ar trebui sa utilizati titlurile. Sunt importante pentru lizibilitate, dar si pentru SEO. Titlurile ajuta Google sa inteleaga principalele subiecte ale unui mesaj lung si, prin urmare, va pot ajuta in clasament.

Daca doriti ca oamenii sa isi gaseasca drumul prin articolele dvs., ar trebui sa utilizati subpozitiile. Subtitlurile vor duce oamenii, ii vor ajuta sa-ti scaneze pagina si sa clarifice structura articolelor tale. Asigurati-va ca utilizati cuvintele cheie in anumite sub-capitole. Nu si in fiecare dintre ele, deoarece va face textul de necitit.

2. Utilizati cuvinte de semnal.

Cuvintele de semnalizare ajuta oamenii sa caute prin textul dvs. si sa ii ajute sa inteleaga ideea principala. Sa presupunem, de exemplu, ca exista trei motive pentru care oamenii vor sa cumpere produsul dvs. Ar trebui sa folositi cuvinte de semnal cum ar fi: “in primul rand”; “In al doilea rand” si “in cele din urma”.

De asemenea, cuvinte precum “totusi”, “cu siguranta” si “intr-adevar” dau un semnal clar cititorilor dvs. Cititorii vor obtine instantaneu o concluzie dupa cuvinte ca “in consecinta”, “asa” sau “din acest motiv”. Cuvintele de semnal sunt, prin urmare, foarte importante pentru a structura textul.

3. Lasati alti oameni sa va citeasca postarea.

Inainte de a va publica postarea, lasati pe cineva sa va citeasca mai intai postarea. Intreaba-l daca intelege ideea principala a postarii tale. Corectati greselile si propozitiile care nu sunt formulate corect.

4. Optimizati lungimea articolului.

Asigurati-va ca articolele dvs. au minimum 300 de cuvinte. Google prefera place articole lungi, dar daca articolul tau este prea lung, ar putea alunga unii utilizatori. Incearca sa te opresti la aproximativ 700 de cuvinte. Si, ca regula generala: incercati sa puneti termenii de cautare in aproximativ 1 pana la 2 procente din textul dvs. Deci, intr-un articol de 300 de cuvinte, trebuie sa mentionati termenii de cautare de 3 pana la 6 ori.

5. Conectati-va la continutul anterior.

Daca ati scris deja un anumit continut despre subiectul mesajului dvs. curent, nu uitati sa va conectati la aceste postari. Aceasta va face ca postul dvs. sa fie mai puternic pentru va prezentati o anumita autoritate pe aceasta tema. In plus, structura dvs. de link-uri este importanta si pentru clasarea pe Google. Si, desigur, cititorul dvs. ar putea fi interesat si de aceste postari similare.

6. Adaugati in mod regulat continut.

Adaugarea de informatii reale si functionale pe site-ul dvs. web va oferi companiei Google ideea ca site-ul dvs. web este in viata. Daca nu este un site activ, Google il va accesa cu crawlere mai putin. Acest lucru ar putea afecta clasamentul dvs. in mod negativ.

7. Utilizati plugin-ul Yoast SEO.

Instrumentul de analiza a continutului plugin-ului dvs. Yoast SEO va ajuta sa scrieti un post de blog prietenos SEO. Incepeti prin alegerea cuvantului dvs. de focalizare. Acesta este cel mai important termen de cautare pe care doriti sa-l gasiti pentru o anumita pagina. Pluginul verifica postarea dvs. pentru a vedea daca utilizati cuvantul cheie in locurile potrivite si masoara multe alte aspecte ale textului.

Leave a Reply